Terranova Multi-C-vitamiin 250 mg Complex, 50 kaps.

C-vitamiin on üks tähtsamaid eluks vajalikke vitamiine. See soodustab muu hulgas immuunsüsteemi normaalset toimimist ning vähendab väsimust ja kurnatust. Eriti tähtis on C-vitamiin piisava kollageeni tootmiseks nahas, veresoontes, luudes, kõhres ja igemetes. Terranova Multi-C-vitamiinis on C-vitamiin happeneutraalsel kujul, ning on seetõttu õrn ja maosõbralik.

Magnifood Complexis on palju C-vitamiini ja selle abiaineid sisaldavaid marju, nagu kibuvitsamarjad, acai marjad ja acerola marjad. Stabiliseeritud riisikliiõlis sisalduv E-vitamiin on võimeline uuesti retsirkuleerima C-vitamiini aktiivset vormi.

Annus: 1-2 kapslit päevas koos toiduga.

Toitumisalane teave, 1 kapsel:

MAGNIFOOD COMPLEX 275 mg
Stabiliseeritud riisikliiõli 100 mg
Astelpaju marjad ja lehed (värskelt külmkuivatatud) 50 mg
Acai marjad (orgaaniline, värskelt külmkuivatatud) 50 mg
Acerola kirsid 50 mg
C-vitamiin (kaltsium-, magneesium- ja kaaliumaskorbaat) 250 mg
Lehise arabinogalaktaan 5,5 mg
Alfalipohape 0,5 mg

EI SISALDA LISA- JA SÄILITUSAINEID, NISU, GLUTEENI, SOJA, PÄRMI, PIIMA KOOSTISOSI VÕI SUHKRUT. SOBIB TAIMETOITLASTELE JA VEGANITELE.

Stabiliseeritud riisikliiõli (SRB) – Stabiliseeritud riisikliiõli sisaldab üle 100 erineva antioksüdandi. Nende hulka kuuluvad oksüdeerumist takistavad tokotrienoolid, tokoferoolid ja alfalipohape, mis retsirkuleerivad oksüdeeritud C-vitamiini.

Astelpaju marjad & lehed – Astelpaju marjad on hea C-vitamiini ja flavonoidide (taimsed pigmendid) allikas. Marjad on ka heaks E-vitamiini allikaks, mis on tuntud C-vitamiini retsirkuleerijana organismis. Nii astelpaju marjad kui ka lehed sisaldavad rohkesti antioksüdante, mis täiendavad C-vitamiini aktiivsust.

Acerola marjad – Acerola teatakse olevat üks parimaid C-vitamiini allikaid – acerolamahl sisaldab 30 korda rohkem C-vitamiini kui apelsinimahl. See Kariibi vili sisaldab märkimisväärses koguses polüfenoole ja rohkesti karotenoide.

Acai marjad – Astelpaju kombel sisaldavad acai marjad rohkesti erinevaid antioksüdante, mis täiendavad C-vitamiini mõju. Näiteks flavonoidid- antotsüaniinid ja E-vitamiin. E-vitamiin on võimeline retsirkuleerima oksüdeerunud C-vitamiini.

Kibuvitsamarjad – Kuna kibuvitsamarjad sisaldavad 100 korda rohkem C-vitamiini kui apelsin, on nad üks looduse parimaid C-vitamiini allikaid. Kibuvitsamarjad sisaldavad ka C-vitamiini täiendavaid antioksüdantseid polüfenoole, nagu antotsüaniinid ja proantotsüaniinid ja ka mitmeid karotenoide.

Toodet saab endale soetada Ökoapteek Eliksiirist – vajuta siia!

Leave a Reply