Pasta Purify – puhastav toorpasta

By 30.11.2015 Üldine No Comments
Pasta Purify

Tekst ja foto: Tuulia Järvinen / wellberries.com

Pasta Purify sisaldab lisaks suvikõrvitsast ja porgandist valmistatud toorpastale võimsaid keha puhastumist toetavaid koostisosi: muuhulgas värsket koriandrit, sidrunit ja Terranova Green Purity Super-Blendi. Terranova toode soodustab organismi puhastumist – see sisaldab maksa ja soolestiku tööd toetavaid orgaanilisi koostisosi, mis samal ajal suurendavad organismi aluselisust.

Pasta Purify on maitsev, värske ja sisaldab väga palju toitaineid – ideaalne lisand toitvale ja tervist toetavale toidule.

Pähklid annavad kastmele kreemja tekstuuri ja B-vitamiinidest pakatav õllepärm juustuse maitse. Koriandri aroom annab pastale värskuse, kuid sellel on teinegi ülesanne: koriandri raskemetallidest puhastavatest omadustest olen kirjutanud ka varem. Lisaks saab pasta superstiimuli Green Purity Super-Blendilt. Tootesse on hoolikalt valitud orgaanilised ja külmkuivatatud toorained, nagu võilillelehed, vesikress, lehtkapsas, petersell, peet, nõges ja nisuorase mahl. Kõik koostisosad sulanduvad kergesti kasuliku toorpasta kastme hulka.

Kui organism vajab puhastumist või tunnete, et teie igapäevaelust on puudu klorofüll, soovitan tutvuda keha puhastavate toodetega. Värskeid ürte lisades annate oma dieedile lisaks suurepärastele maitsetele ka puhastava toime ning erinevate vetikatega toetate seda protsessi veelgi enam. Terranova toodetega teete puhastumisega õrnalt algust ning soovi korral võite puhastuskuuri ajal ka toitu nautida – näiteks maitsva Pasta Purify abil. Toodet Green Purity on soovitatav kasutada iga päev.

 

Pasta Purify (kaks portsjonit)

u 500g suvikõrvitsat

1 porgand

Kaste

2,5 dl india pähkleid (leotatud, soovitatavalt üleöö, vähemalt 4 tundi)

3 spl külmpressitud oliivõli

1 tl Terranova Green Purity Super-Blendi

2 avokaadot

8 tk päikesekuivatatud tomateid

1 pott värsket koriandrit

½ punast tšillit

1 küüslauguküüs

½ sidruni mahl

2 spl õllepärmihelbeid

1 tl kurkumit

soola, musta pipart

Valmista toorpasta: tee suvikõrvitsast ja porgandist õhukesed laastud koorimisnoa või Julianne-lõikuriga. Maitsesta külmpressitud oliiviõli, soola ja pipraga. Pane kõrvale maitsestuma kastme valmistamise ajaks. Lisa blenderisse leotatud pähklid ja külmpressitud oliivõli. Lase korraks ringi käia. Lõika koriander, tükelda tomatid ja punane tšilli ning lisa need segistisse koos avokaadode ja küüslauguga. Pigista hulka sidrunimahl ja lisa Green Purity pulber ja õllepärmihelbed. Tee ainetest ühtlane kaste (olenevalt blenderist tuleb kas kraapida kastet blenderi servadelt või muul viisil aidata veidi kaasa selle valmimisele). Maitsesta lõpuks ja serveeri koos toorpastaga (kurna pasta vajadusel enne serveerimist).

Leave a Reply